Energy, Resources & Marine: Slik får du en sømløs reisehverdag

Berg-Hansen har over 30 års erfaring med reiser innen Energy, Resources & Marine (ERM), og vi tilbyr kundene våre gode digitale løsninger og kundeservice døgnet rundt. Mitt navn er Camilla Tonning, og i denne bloggen forteller jeg deg mer om hvordan vi sørger for en sømløs reisehverdag for våre ERM-kunder.

Berg-Hansen er et hundre prosent norskeid selskap med røtter tilbake til 1875. Faktisk så dro Berg-Hansen sine aller første reisende med nettopp skip, til Amerika. Vi har med andre ord alltid hatt en sterk relasjon til det norske maritime markedet – en relasjon som skal ha mye av æren for det gode produktet vi kan tilby denne kundegruppen i dag.

Les mer her om vår lokal tilstedeværelse langs norskekysten og tekniske løsninger som effektiviserer reiselogistikken:

Energy, Resources & Marine: Slik får du en sømløs reisehverdag