Som Norges største reisebyrå er det viktig å tilby alle gode og relevante flyselskap i vår markedsplass. Derfor er det gledelig å kunne annonsere at Flyr nå er integrert i Berg-Hansens bestillingsportal, sier administrerende direktør i Berg-Hansen, Per Arne Villadsen.

Berg-Hansen heier på alle nye aktører som tilbyr reisetjenester i det norske markedet. Flyrs inntreden er derfor veldig gledelig, og bidrar til økt konkurranse og flere valgmuligheter i det norske markedet.

I tett samarbeid med Flyr er tilbudet i første omgang tilgjengelige for en utvalgt gruppe kunder før tilbudet om kort tid utvides til å gjelde alle kunder hos reisebyrået. Vi i Flyr er svært godt fornøyd med at vi endelig kan tilby våre kundevennlige reiser via Berg-Hansens moderne portal, og med det nå ut til forretningsmarkedet med våre produkter gjennom en enkel og god brukeropplevelse, sier Tonje Wikstrøm Frislid, administrerende direktør i Flyr.

Dette har vært et meget spennende og inspirerende samarbeid. Flyr innehar en kombinasjon av høy teknisk kompetanse og bransjeforståelse, og vi er imponert over hvordan de ser nye muligheter i en tradisjonell bransje som har godt av å bli utfordret, sier Villadsen.

Brukervennlige og gode produkter

Det unike bak dette samarbeidet er teknologien, NDC som står for New Distribution Capabilities, som er benyttet, og hvordan dette nå gjør brukeropplevelsen enkel og god.

Til syvende og sist kommer dette kundene til gode, som fremover vil oppleve et bredere og mer unikt utvalg av produkter og tjenester innenfor jobbreisemarkedet, forteller Villadsen.